Balans.Beauty.Life Style Coaching.Relatie.Dieren.Emissiearme vloeren.Reacties.Gastenboek.Contact.
Welzijnsgevoel
Welzijnsgevoel
Hoi Herma,
 
Ik lees je email. De afgelopen maanden heb ik al vaak mijn verhaal vertelt aan mensen in mijn omgeving. Wellicht het nu maar eens kort op papier zetten en hebben ook anderen, die mij niet kennen hier iets aan. Dussssssssss hier komt kort mijn ervaring met jou en je mag het gebruiken in je site.
 
Ik wil iedereen graag mijn ervaringen naar jou toe vertellen.
Ik heb de afgelopen 6 a 7 jaar (denk ik) regelmatig contact met jou gehad. De eerste jaren omtrent mijn eigen gezondheid en later voor mijn kind(eren).
Ik denk dat het 2003 is geweest dat ik een keer met een collega van mij mee kwam naar jou. Ik was onder de indruk van je werkwijze en van wat je over mij en mijn omgeving kon vertellen.
Daarna heb ik zelf met je afgesproken en ben in "behandeling" gegaan. Jaren lang liep ik met oorontsteking, wat ook inmiddels chronisch was geworden. Ik had veel last, daarnaast speelde emotionele problemen ook een rol bij mij.
Door mij te laten magnetiseren kwam ik letterlijk en figuurlijk weer los te zitten. Mijn ontsteking werd steeds minder en de bijbehorende pijn. Ik kreeg meer inzicht in mezelf en functioneerde daardoor beter.  In 2005 raakte ik in verwachting van ons eerste kindje. Tijdens mijn zwangerschap heb jij mij "begeleidt"........de periode na mijn bevalling was heel zwaar. Ik raakte in een zware depressie en ons kindje reageerde heel heftig in de eerste jaren van zijn leven. Hij was een zogeheten huilbaby.
Ook met hem kwam ik bij Herma terecht, maar ik was te labiel om de adviezen goed op te pakken en "sleurde" mijn kind van de ene naar de andere hulpverlener.
Tot ik later toch weer bij Herma aanklopte......Herma had mij in het begin al gezegd dat mijn zoontje een zeer gevoelig kindje is dat sferen in huis heel snel oppakt en van negatieve sferen heel onrustig kan worden.
De eerste maanden kon ik niets met deze informatie. Toen Herma mij later weer zijn dat het zijn gevoeligheid is en de combinatie van negatieve sfeer in zijn omgeving ben ik daar wel verder op gegaan. Sceptisch in het begin, ik wilde niet horen dat mijn kind een bijzondere gevoeligheid had. Ik wilde een normaal kind!!!! Maarja dat heb ik niet, want hij is heel bijzonder (mooi).
Toen gebeurde misschien nog wel de bijzonderste ervaring die ik heb met Herma......Na onze verhuizing bleef de oudste onrustig en 's nachts veel huilen. Herma is toen bij ons thuis gekomen.
We zijn eerst rustig gaan zitten en Herma heeft (volgens mij) de sfeer gevoeld in ons huis.
Er zaten veel negatieve entiteiten..........En nu.......Ik had Herma niet vertelt dat ons zoontje het altijd over een jongetje en een meisje heeft als hij 's avonds gaat slapen. Maar hij zei altijd bij het naar bed gaan "jongetje en meisje doen niet slapen mama"........
Herma liep met wierook door ons huis en raakte in gesprek met verschillende mensen/entiteiten. Tot ze op de kamer van  kwam ons zoontje kwam. Ik vroeg haar of ze iets bijzonders merkte. "Ja zei ze hier zitten een jongetje en een meisje van ongeveer 2-2,5 jaar. Het is een tweeling en zij zijn hier overleden"!
Dat waren het jongetje en het meisje waar mijn kindje het over had!!!!!
Ook verder in ons huis heeft Herma verschillende entiteiten geholpen naar 'de overkant' te gaan.
En wat heeft het ons gebracht.......vanaf die avond is ons mannetje NOOIT meer huilend wakker geworden om redenen die wij niet kunnen verklaren!
Soms kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan, had ik maar 1,5 jaar terug geluisterd naar Herma, dan hadden we het eerste jaar waarschijnlijk veel meer van elkaar genoten!
Maar het gaat zoals het gaat en ik verander het niet meer.
Wel vertel ik vaak mijn verhaal aan mensen die ook onrustige kindjes hebben. En niet dat het altijd aan de sfeer in en rondom je huis ligt, maar soms heb je alles geprobeerd en kom je er niet uit. Wellicht is dit dan een oplossing!!!!!!!
 
 
Vriendelijke Groetjes
Marloes van Kesteren

Volgende pagina