Balans.Beauty.Life Style Coaching.Relatie.Dieren.Emissiearme vloeren.Reacties.Gastenboek.Contact.
Welzijnsgevoel

Mijn verbeterde welzijnsgevoel met behulp van mineralen (celzouten).
 
 
Al langere tijd gebruik ik mineralen (celzouten) die door Herma uitgetest zijn. Mijn welzijnsgevoel is daardoor een stuk verbeterd.
Ik heb door de celzouten meer energie gekregen en zelfs mijn wat spastische darmen zijn een stuk rustiger geworden. Ik kan merken dat mijn buik minder opgezet en minder pijnlijk is.
Ik heb zware nek/rugklachten zoals een hernia. Sinds ik mineralen (celzouten) gebruik zijn deze klachten ook verminderd. Deze mineralen helpen de ontstekingen voorkomen, waardoor de pijn sneller wegtrekt.
Er zijn momenten  waardoor mijn nek/rug extra pijnlijk zijn omdat mijn spieren stijf en verdikt zijn. Omdat ik moeilijk overeind kan komen of door me knieën kan zakken, loop ik soms met een kromme rug. Dan vraag ik advies aan Herma. Soms kan ze zonder me te zien al zeggen dat ik tijdelijk wat meer van een bepaald mineraal in mag nemen en een andere keer als ze het beter vindt om het even uit te testen, maakt ze wel tijd vrij zodat ik langs kan komen. 
Herma adviseerde mij en ik merk dat ook, dat het belangrijk is om de mineralen langere tijd en volgens voorschrift te slikken, omdat er tijd voor nodig is om ze te laten inwerken om zo het welzijnsgevoel te verbeteren.

Ook laat ik de mineralen geregeld opnieuw uittesten door Herma, dit gebeurt meestal circa rond de 8 weken, zoals ze in haar folder ook wel aan heeft geven. Vaak gebeurt het dan dat ik een nieuw mineraal erbij krijg of met een andere moet stoppen. Dit komt omdat  mijn behoefte aan mineralen wisselend is.
Op deze manier helpen de mineralen mij om mijn welzijnsgevoel te verhogen en in balans te houden.

 

Net voor dat ik mijn verhaal op heb geschreven nog even contact met haar gehad.

Het gaat redelijk met mijn nek/rug. Veel meer verbetering verwacht ik ook niet. IK heb vanmiddag de MRI scan van mijn onderrug. Dan is in ieder geval mijn onderrug weer een keer gecontroleerd.

Oké, heb nog genoeg nr.2, ik ga er 4 per dag innemen dan. Moet papiertje even opzoeken om te kijken waar 2 ook alweer voor is;)
 
groetjes Thea